26 Kasım 2016 Cumartesi

Park ve Bahçe Heykelleri

Hepimiz çocukluğumuzda masal kahramanları ile büyümüzdür. Bazılarımızın aklına bu kahramanlar ilerleyen yaşlarında önemli yerler edinmiştir. Kimimiz Temel Reis ile Safinaz'ın aşkını unutmamızdır kimimiz Tomy ile Jery'nin o bitmeyen kavgalarını...

Günümüzde teknolojinin hızla gelişme ile birlikte artık birebir benzer şekillerde bahçe ve parklarımız için bahçe heykelleri üretilebiliyor. Bu sayede siz de unutamadığınız bir çizgi kahramanı bahçenizde konuk edebiliyorsunuz. Tabi bu bahsi geçen heykeller sadece çizgi filim kahramanlarından ibaret değil. Ormanların kralı olan bir arslan sizi bahçe girişinde karşılayabilirken, bahçe yolunuzda bir ördek sürüsü gibi hayvan heykelleri'de yaaptırmak mümkün. Bu heykellerin ana malzemesi polyester olduğu için bu polyester heykeller çetin kış koşullarına, kavurucu sıcaklara da dayanabiliyorlar. Bir arslan heykellini bahçenizde ağırlamak sanıldığı gibi külfetli bir durum değil. Bunun için yapmanız gereken bahçe ölçülerinizi belirlemek ve bahçenizde hangi heykel türünü istediğinize karar vermek gerekir. Malum ufak bir bahçeye büyük bir zürafa veya büyük bir fil heykelini koymam mümkün değil. Ufak bir bahçeniz varsa siz de ufak olan heykel türlerini tercih edebilirsiniz.


Başkent Ankara'da hizmet vermekte olan bahcesuslerim.com toplam 3 fiziki mağazası ile de ürünleri yerinde görmek isteyenler için sizleri mağazasına beklemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder